cover

XV Copa d’Europa de Patí a Vela – Tamariu

La Copa d’Europa de Patí a Vela, és la culminació a la proposta de l’ADIPAV (Associació Esportiva Internacional de Patí a Vela) de donar ressò internacional a una disciplina esportiva tant stimada i arrelada principalment a Catalunya. La Copa d’Europa atrau el bo i millor dels patinaires d’arreu a més de les seves famílies i amics. És per això que enguany estimem que la articipació d’aquesta edició estarà al voltant d’uns 80 patinaires entre les categories Sènior i Júnior. Si a això li sumem els acompanyants, membres de l’organització, es preveu una assistència d’unes 300 persones directament involucrades a la regata.

A això hi haurem d’afegir els espectadors i curiosos atrets per la informació que s’haurà repartit durant les jornades prèvies entre cartells i díptics repartits pels establiments hotalers i de comerç, cartells de l’Ajuntament de Palafrugell, falques en ràdios locals, etc. Des de l’any 2001 en què es celebrà la primera edició a La Rochelle (França), la Copa d’Europa de Patí a Vela, s’ha anat consolidant com el referent internacional més important de la disciplina, juntament amb altres regates tant prestigioses com la International Guido Depoorter Cup que organitza el Club de Vela Sant Antoni cada any, o la International Adipav Cup, regata itinerant que organitza la mateixa associació de patinaires.

França i Bèlgica, amb dos campionats celebrats cadascun i Holanda, a part de Catalunya, han sigut els països organitzadors de les 14 últimes edicions d’aquesta regata.

Reportatge Oficial de la XV Copa d’Europa de Patí a Vela

Plànol de l’esdeveniment

mapa

Patrocinadors

logos_tots