prat_2

Demostrant estar en un excel·lent moment de forma, el regatista local Quim Esteba, s’ha endut amb autoritat el Campionat d’Espanya de l’especialitat que s’ha celebrat en el CMV del Prat des del 31 d’agost fins el 3 de setembre.

Durant els 4 dies que ha durat el Campionat, es varen disputar 8 mànigues que varen posar a prova la forma física dels patinaires. Els vents, que varen anar de menys a mes a mida que avançaven les proves, demostraren una vegada mes que el CMV Prat es sens dubte uns gran camp de regates.

El guanyador va encapçalar la classificació ja des del primer dia, podent aguantar les escomeses tant d’en Xavier Roca del CM de Sitges, 2on classificat, així com d’Albert Batllerià del CN Badalona, 3er de la general, qui ostentava el títol guanyat en l’edició anterior.

prat_1

Diferent sort varen tenir els nostres regatistes. Tony Garcia, gran especialista en ventolines, només va poder quedar el 8è tot i mantenir-se en ells llocs capdavanters durant la primera meitat del Campionat. Jordi Bähr, molt regular durant tots els dies, va acabar en 14ª posició i J.M. Ferrer “Androide”, no va poder vèncer a la mala sort que el va acompanyar durant tot el Campionat, relegant-lo a la 38ª posició.

Pel que fa als regatistes de 2ª categoria, podi pels benjamins de la flota. En Jan Esteba, que amb un 25è de la general aconseguiria quedar 2on, mentre que la seva germana Nina Esteba, que va lluitar clarament per endur-se el primer lloc en 2ª categoria, no va poder aguantar els exigent forts vents dels últims dies, quedant en 27ª posició de la classificació general i 3ª de 2ª categoria.

Aquí teniu la Classificació de la Regata